BRAVO: Dva Zvezdina igrača u najboljem timu Lige Evrope

Autor:

Sport

17.05.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako se spušta zavesa na klupska fudbalska takmičenja u ovoj sezoni. Liga Evrope je završena, Atletiko se popeo na tron, a lepo prizanje dobila su i dva igrača Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport

Prema sajtu “Whoscored.com” u idealnoj postavi našla su se dvojica fudbalera Crvene zvezde, Milan Borjan i Damjan Le Talek.

Zvezdin čuvar mreže je sa prosečnom ocenom 7,20 najbolji na poziciji golmana, dok je Francuz zauzeo mesto u poslednjoj liniji sa ocenom 7,28.

Pored Le Taleka u odbrani se nalaze još desni bek Salcburga Štefan Lajner, Sotiris Papajanopulos iz Ostersunda i levi bek Zenita Domeniko Krišito.

Sredinu terena čine još jedan Ostersunda Sem Kema, Remo Fruler iz Atalante, veznjak Lacija Luis Alberto i kapiten Olimpik Marseja Dimitri Paje.

U napadu su junak finala Antoan Grizman iz Atletiko Madrida, koji je najbolji igrač sa prosečnom ocenom 7,91, i centarfor Liona Nabil Fekir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading