Partizan dovodi špica kog je htela i Zvezda!

Autor:

Sport

17.05.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centarfor subotičkog Spartaka Nemanja Nikolić nalazi se na listi želja dva naša najveća kluba za naredni prelazni rok, ali se čini da je Partizan u "pol-poziciji" za njegov potpis.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Da li su crno-beli našli rešenje u napadu?

Istakao se Nikolić ove sezone u Super ligi, pominjao se i prošle zime kao moguće rešenje u napadu Crvene zvezde nakon odlaska Ričmonda Boaćija, ali se situacija sada promenila.

Nakon izvesnog odlaska Leandrea Tavambe na leto u Partizanu moraju hitno da tragaju za startnim napadačem za narednu sezonu.

Tako "Sportski žurnal" piše da crno-beli imaju spremnu ponudu za Nemanju Nikolića iz Spartaka, koji bi mogao da bude jedno od prvih pojačanja kluba iz Humske na leto. Spartak i Partizan imaju dobru saradnju od prošle zime kada su crno-beli doveli MVP-ja jesenjeg dela sezone Đorđa Ivanovića u svoj tabor.

Nikolić ima 25 godina, a u Super ligi Srbije je ove sezone postigao 12 golova. Prethodnih nedelja pisalo se kako je jedan od fudbalera koji će pojačati Crvenu zvezdu ovog leta, ali sada je ipak realnije da ga vidimo u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading