Veliki povratak na "Enfild": LIVERPUL SPREMA SENZACIONALAN TRANSFER!

Autor:

Sport

17.05.2018

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman pređe u Barselonu ovog leta, možemo da očekujemo lančanu reakciju koja bi odvela Luisa Suareza nazad u Liverpul, prenose engleski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klop želi da vrati Suareza

Menadžer "redsa" Jirgen Klop vrlo je ozbiljan u nameri da dovede Urugvajca na "Enfild", a smatra da bi Suarez u svom drugom mandatu u Liverpulu mogao da bude ključna ličnost koja će doneti toliko željenu titulu u klub.

Luis Suarez je u Liverpulu igrao od 2011. do 2014. godine. Nastupio je na 133 utakmice, a postigao 82 gola. Za vreme provedeno u Barseloni, 152 puta je tresao mreže na 197 nastupa.

Inače, za njegove usluge zainteresovan je i milanski Inter, ali se sumnja da će se Suarez odlučiti za odlazak u taj klub, pogotovo ako ne izbori plasman u Ligu šampiona.

U slučaju da do ovog transfera zaista i dođe, Liverpul bi imao stravično jako ofanzivnu liniju sa Suarezom, Salahom, Firminom i Maneom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading