(VIDEO) DOBRA UVERTIRA ZA FINALE KUPA: Pantić i Tavamba ustrelili "golubove"!

Autor:

Sport

17.05.2018

18:52 >> 18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana pobedom su zatvorili za njih tegobnu sezonu u Super ligi. U poslednjem prvenstvenom duelu na stadionu Partizana pao je subotički Spartak rezultatom 2:0 (2:0).

RepublikaFoto: Starsport
Pantić i Tavamba su presudili Spartaku

Nije prošlo ni puna tri minuta igre na stadionu u Humskoj, kada je vezista crno-belih Danilo Pantić doveo svoj tim u vođstvo.

Odlično je ušao u kazneni prostor Spartaka, namestio se na desnu nogu koja mu i odgovara i onda pogodio gornji levi ugao gostujućeg gola za 1:0.

Nastavio je Partizan da melje rivala, bio je dosta konkretniji, a čini se da su crno-beli iz rasterećenosti crpli kreativnu energiju koja im je često nedostajala u domaćem prvenstvu ove sezone.

Nakon nekoliko prilika prednost je povisio Leandre Tavamba u 28. minutu posle sjajne asistencije Đorđa Ivanovića, upravo bivšeg igrača Spartaka. Bilo je tada 2:0 i više nismo videli nijedan gol na ovom meču.

U drugom delu igre Đerlek, Ivanović i Pantić upravo ovim redom su promašivali i više nego izgledne prilike da i treći put obraduju malobrojne "grobare" večeras, ali do kraja promene rezultata nije bilo. 

Crno-bele očekuje još jedan meč, možda i najvažniji ove sezone, u finalu nacionalnog kupa protiv Mladosti iz Lučana. Partizan će tada igrati za trofej, a upravo će večerašnji rival iz Subotice navijati za crno-bele, pošto bi njihovom pobedom i Spartak dogodine obezbedio mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

U preostala dva susreta poslednjeg kola plej-ofa Super lige Vojvodina je demolirala Čukarički na gostovanju sa 6:1, dok je Radnički iz Niša na svom terenu rutinski savladao Napredak 4:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading