RADONJIĆ JE TITO, A GOBELJA HEMIČAR!

Autor:

Sport

19.05.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimci šampiona Srbije Crvene zvezde Nemanja Radonjić i Marko Gobeljić u razgovoru za Srpski telegraf podsetili su se vremena kad su bili đaci.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Najviše vole veliki odmor: Gobelja i Radonja

Povod za ovu temu bila je njihova poseta Osnovnoj školi "Zmaj Jova Jovanović" u naselju Braće Jerković. Vratili su se Nemanja i Marko u đačke klupe, davali autograme i pravili selfije sa neumornom dečurlijom, ali i pričali o tome kakvi su bili kao školarci. Radonjić je otkrio da u svojoj osnovnoj školi ima status poput Josipa Broza Tita, dok je Gobeljić priznao da bi bio hemičar da nije postao fudbaler!

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović

VICKAST MOMAK

- Kad sam bio u Nišu, posetio sam svoju osnovnu školu posle dugo vremena. Zanimljivo je da stoji moja slika na zidu, tamo kod direktora, kao Tito visim gore i stoji moj dres. Škola je "Dositej Obradović". Video sam neke klince koje znam, pozdravio sam se sa nastavnicima. Lep je osećaj - započeo je priču Radonjić.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Otkrio koga voli: Nemanja Radonjić

Brzonogi krilni napadač istakao je da ga nastavnici pamte kao duhovitog momka i da je u osnovnoj školi pokazivao afinitete prema umetnosti.

- Uf, pamte me po dobrom. Bio sam vickast, pa su me voleli, ali bilo je i onih koji su me bušili. Likovno sam najviše voleo, volim da crtam. Tehničko je bio najgori predmet. Ništa nisam mogao da pogodim, šestar kad mi daju, katastrofa.

Bilo je i bežanja sa nastave, ali nije uvek sve išlo po planu.

- Kad se dogovorimo da bežimo, idemo svi. Mada je bilo i da se dogovorimo da odemo svi, pa odem samo ja. Ali uglavnom sam sedeo i pratio nastavu.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović

JAKA TROJKA

Gobeljić je osnovnu školu pohađao u Kraljevu.

- Jedno šest-sedam godina nisam posećivao školu. Nisam voleo preterano da idem ni kad sam bio manji, ali mi je puno srce kad vidim ovu decu. Najviše sam voleo fizičko, matematiku i fiziku sam mrzeo. Bio sam dobar u srednjoj školi iz hemije, baš mi je dobro išlo. Moja osnovna škola je "Čibukovački partizani", u Kraljevu je. Dakle, kod "Grobara" sam išao u školu - rekao je Gobeljić i dodao:

- Uvek sam bio dobar đak, jaka trojka. Samo da se prođe. Verovao sam da ću biti fudbaler iako su mnogi sumnjali!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading