KRAJ: Anđelković ide u penziju

Autor:

Sport

19.05.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler Crvene zvezde Dušan Anđelković posle utakmice protiv Voždovca i proslave šampionske titule završiće igračku karijeru.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

Levi bek koji će uskoro proslaviti 36. rođendan Zvezdin dres nosio je u dva mandata, osvojio ukupno četiri titule i dva Kupa, a kao internacionalac nastupao je u Turskoj i Rusiji za Kodžaeli, Rostov i Krasnodar.


- U drugom mandatu smo odlično igrali, lično sam zadovoljan brojem golova i asistencija koje sam zabelezio, ostaje žal što nismo osvojili titulu, ali ove sezone smo sve naplatili. Pored fenomenalnih rezultata moram da istaknem odličnu atmosferu, koja je jedan od najvećih aduta Crvene zvezde. Bilo je uživanje biti deo ovog kluba - rekao je Anđelković.

U crveno-belom dresu osvojio je četiri titule, najviše uz kapitena Nenada Milijaš.

- Sve titule u Zvezdi su mi podjednako drage. Pod vođstvom Valtera Zenge svi smo se na proslavi ofarbali u crveno-belo i to je zaista nezaboravan prizor. Sledeće godine smo pod budnim okom trenera Boška Đurovskog osvojili ponovo duplu krunu, nezaboravno slavlje nakon što smo tri puta za manje od mesec dana pobedili večitog rivala. Atmosfera kod Grofa Božovića, dugo očekivana titula, uradili smo zaista veliku stvar. Danas ćemo videti kako će izgledati proslava moje četvrte titule - poručio je Anđelković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading