Milenković iskreno: Svetsko prvenstvo - jedini cilj

Autor:

Sport

19.05.2018

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će na spisku putnika za Rusiju biti i ime Nikole Milenkovića? Dok se čeka da selektor Krstajić objavi spisak, defanzivac Fjorentine sanja o Svetskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Trenutno mi je cilj da se nađem u reprezentaciji Srbije na Mundijalu. Imamo odlične individualce kao što su Matić, Mitrović i Tadić koji igraju u najjačim ligama. Jaki smo i imamo lepu budućnost. Učešće na Mundijalu bi mi bilo ostavrenje sna - rekao je Milenković za "Đornale".

On se osvrnuo i na priče o transferu.

- Lepo mi je u Firenci, razmišljam samo o utakmicama i daljem napretku. Znam da mogu još da popravim neke stavri. Želim da ostavim trag u Firenci i da ostanem još nekoliko godina. A onda da pređem u neki od najjačih klubova na sveta.

Milenković je govorio i o Astoriju.

- Astorijeva smrt je bila nezapamćena tragedija. On će uvek biti u našim srcima. Svaku utakmicu smo igrali za njega i mislim da je Davide na nebu ponosan na to kako smo se ponašali - zaključio je bivši igrač Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading