ZVEZDAŠI ZAMALO ŽIVI IZGORELI

Autor:

Sport

21.05.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umalo tragedija na proslavi nove titule Crvene zvezde!

RepublikaFoto: Starsport
Pre incidenta: Slavljenički autobus

Umesto da kako dolikuje obeleže dominantno osvajanje šampionata Srbije, fudbaleri crveno-belih su morali da spasavaju živu glavu iskačući iz autobusa koji se pretvorio u buktinju na pola puta između Marakane i Hrama Svetog Save.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Slavljenički autobus posle incidenta

Iz još uvek nerazjašnjenih razloga, a najverovatnije zbog neke od mnogobrojnih baklji u samom vozilu i među hiljadama okupljenih navijača, otvoreni dabldeker odjednom se zapalio na Autokomandi. Ubrzo je i potpuno izgoreo iako su vatrogasci munjevito reagovali, a navijači se pomerili na bezbednu udaljenost. Ipak, igrači se nisu uplašili. Uspeli su na vreme da iskoče iz zapaljenog vozila i nastave proslavu prvo na ulicama, a onda i u prestoničkim lokalima.

RepublikaFoto: Starsport
Bežanija: Igrači Zvezde u gepeku

- Sa strane je navijačima sigurno delovalo strašno kad je sve planulo. Kada je počelo da gori, samo sam lagano iskočio. Nisam se ni u jednom trenutku uplašio. Ubrzo smo nastavili normalno sa slavljem - rekao je prvotimac Zvezde Dejan Joveljić za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Hrabar: Joveljić

Put od Marakane preko Hrama do Kalemegdana odjednom se pretvorio u triatlon. Igrači Zvezde su na čelu kortea navijača peške prodefilovali ulicama prestonice. Pevalo se, skakalo, gorele su ponovo baklje. Treću disciplinu na dva točka uveli su Slavoljub Srnić i Nenad Milijaš. Oni su se provozali motorom sa jednim navijačem i tako ispraznili adrenalin koji je u svima njima ključao još od završetka utakmice u kojoj su sa 5:1 savladali Voždovac u poslednjem kolu Superlige.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading