Vijeriju za oko zapao Srbin: Video sam fudbalera!

Autor:

Sport

21.05.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni napadač, Kristijan Vijeri, primetio je jednog igrača tokom spektakla na "Olimpiku" gde su se sastali Lacio i Inter.

RepublikaFoto: instagram.com/christianvieriofficial
Bobo Vijeri

Cela Italija pratila je spektakl na "Olimpiku", gde su fudbaleri Lacija na retko viđen način ispustili i vođstvo i Ligu šampiona za koju im je bio dovoljan i remi.

Preokretom u finišu, Inter je iz Rima poneo sva tri boda i vratio se u najjače evropsko takmičenje na spektakularan način, u utakmici o kojoj se i danas priča u toj zemlji.


Naravno, sve je gledao i legendarni Kristijan Vijeri, koji je svojevremeno nastupao za oba kluba. Zapravo, iako je prešao iz Lacija u Inter pre 19 godina za 46,5 miliona evra, "Bobo" je i danas najskuplje pojačanje koje su "nerazuri" ikada doveli, a glupo je nabrajati ko je sve igrao za milanski klub.

Postoje sajtovi koji sa priličnom tačnošću izračunavaju koliko bi, shodno inflaciji i drugim ekonomskim parametrima, suma koju je Masimo Morati izdvojio za ovog centarfora iznosila danas. Bilo kako bilo, radilo se o transferu ravnom prelasku Pola Pogbe u Mančester junajted ili Gareta Bejla u Real Madrid.


Dan kasnije, kada se sabrao utiske, Vijeri se povodom ovog meča oglasio sa rečima:

- Sinoć sam video fudbalera - Milinković-Savić".


I ništa više.

 

Na terenu je bilo ukupno 26 igrača računajući i izmene koje su napravili Simone Inzagi i Lućano Spaleti, ali je "Bobu" jedan zapao za oko - onaj koji je možda odigrao poslednju utakmicu za Lacio i koji će, ipak, sledeće sezone igrati Ligu šampiona nakon što bude plaćen možda i koliko Vijeri 1999. godine.

"Gazzetta dello Sport" dodelila je sedmice za rimski spektakl samo četvorici igrača: Sergeju Milinković-Saviću i Felipeu Andersonu iz Lacija, odnosno Žoau Kanselu i strelcu pobedonosnog gola za "nerazure" Matiji Vesinu.

Ostali su morali da se zadovolje šesticama, pa i peticama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading