Bivši selektor Engleske hvali Srbina: Mitrović je kao Širer

Autor:

Sport

21.05.2018

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale plej-ofa Čempionšipa između Fulama i Aston Vile igra se na Vembliju u subotu (18.00), a najveća uzdanice ekipe Slaviše Jokanovića biće Aleksandar Mitrović.

RepublikaFoto: twitter.com/Magpies Related
Aleksandar Mitrović

Nekadašnji menadžer Fulama Roj Hodžson gledao je srpskog napadača protiv Derbija i kaže da ga podseća na Alana Širera.

- Nismo skoro video njegovo bolje napadačko izdanje.Mitrović je fantastično koristio svoje telo da drži loptu i razgrće protivničke fudbalere. Uspešno je razigravao saigrače, kao nekada što je radio Alan Širer - kazao je Hodžson.

Bivši selektor Engleske jedva čeka finale plej-ofa, veruje da će biti fantastična utakmica.

-  Dobro je za fudbal što će trećeplasirani i četvrtoplasirani timovi odlučivati o plasmanu u Premijer ligu umesto lošijih. Mrzim kada se šestoplasirani tim u Čempionšipu dovuče do Premijer lige. Gledao sam poslednji okršaj u Čempionšipu, Fulamu je bilo teško da slomi otpor Aston Vile, ali će Brusovom timu ovog puta biti najteže da se izbori sa brzinom na krilima gde dominiraju Sesenjon i Frederiks - zaključio je Roj Hodžson.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading