ZA POŠTOVANJE: Zbog Arsenala odbio i Real i Barsu, Venger bio žirant za izgradnju stadiona

Autor:

Sport

22.05.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada već bivši menadžer Arsenala Arsen Venger otkrio je do sada nepoznate stvari iz svoje karijere u izjavi za BeIN Sport.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arsen Venger

Prvo, kako je odbijao Real Madrid. Više puta.

- Kada smo gradili stadion, banka je tražila od mene garanciju da ću ostati u Arsenalu još pet godina. Prvi put sam odbio Real kada sam bio "garancija" za Arsenal i ne bih mogao da odem i tako izdam svoj klub. Stadion Emirejts je vredan 390 miliona funti. Teško da biste voleli da budete žirant takvom projektu.

- Mislim da sam Real nakon toga odbio još dva ili tri puta. Znate, teško je odbiti klub koji volite još od malena, a tu je i izazov da preuzmete kontrolu nad čitavim klubom. Ipak, nisam mogao to da uradim Arsenalu, ne u tako osetljivom vremenu - bio je iskren francuski stručnjak.

Pored ponuda Barselona i Bajerna, nije prihvatio ni nekoliko onih iz Fudbalskog saveza Engleske da preuzme njihovu seniorsku reprezentaciju.

- Odbijao sam da preuzmem i reprezentaciju Engleske nekoliko puta jer sam želeo da uživam u svakodnevnom radu sa igračima. Odbijao sam toliko ponuda da mi ne biste verovali.

- Na kraju svega, ne kajem se zbog toga kako sam postupio. Uradio sam to jer sam smatrao da je pravilno - zaključuje Venger.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading