I Zvezda bila u trci za Nikolića: Evo šta je presudilo da obuče crno-beli dres

Autor:

Sport

22.05.2018

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centarfor Spartaka Nemanja Nikolić potvrdio je da će od sledeće sezone nositi dres Partizana i otkrio da ga je želela i Crvena zvezda.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana dobili pojačanje

Crno-beli završili prvo pojačanje za narednu sezonu, a to je napadač "golubova", kojeg će klub iz Humske platiti 350.000 evra plus 20 odsto od naredne prodaje.

- Da, sve je dogovoreno. Jutros me je agent obavestio da je sve dogovoreno s Partizanom, klubovi su našli zajednički jezik i ovim putem im se zahvaljujem što su se tako brzo dogovorili i omogućili meni i njima da se što brže pripremim za narednu sezonu - rekao je Nikolić za Mondo.

Dodao je da je bilo interesovanja i drugih klubova.

- Iskreno, bilo je interesovanja Zvezde, Vojvodine i Partizana, ali ta konkretnost i odlučnost Partizana je bila presudna, tako su mi pokazali da sam ja to pojačanje koje im je potrebno za napad, a negde smo i moj agent i ja mislili da je Partizan najbolje rešenje - istakao je 26-godišnji napadač. 

On je priznao da ga je Đorđe Ivanović, koji je zimus stigao u Humsku iz Spartaka, nagovarao da obuče crno-beli dres.

- Otkada je krenula priča, u poslednjih desetak dana, mi smo konstatno na vezi. Obostrana želja je da pokušamo da taj tandem iz Spartaku bude i uspešniji, uz zdravlje i sreću, i u Partizanu - zaključio je Nikolić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading