OVO JE GNEZDO "ORLOVA" NA MUNDIJALU U RUSIJI!

Autor:

Sport

24.05.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevski tretman za "orlove" u Rusiji! Fudbaleri Srbije živeće za vreme Svetskog prvenstva u pravom zamku u Svetlogorsku na oko 400 metara od obale Baltičkog mora. Hotel "Falke resor&spa", na oko 40 kilometara od Kalinjingrada, ima četiri zvezdice i odiše luksuzom, ali sa notom davnih vremena budući da je zdanje sagrađeno još u prusko vreme. Tako je starinski nameštaj prilagođen 21. veku prisutan u svim sobama, na recepciji i u glavnom holu.

SNAGA SRBIJE: Kolarov, Mitrović i Kostić

VRHUNSKI USLOVI

Od kada uđu hotel 11. juna, izabranici Mladena Krstajića imaće na raspolaganju sve što požele. Vrhunske uslove imaće da se spreme za sve duele s obzirom na to da će trenirati na novom travnjaku terena tik uz hotel, koji ima osvetljenje za noćne treninge. Neizostavan deo biće i tek renovirana teretana. Gnezdo "orlova" smešteno je u parku u mediteranskom stilu, pa će naši fudbaleri imati svoj mir kao kod kuće kako bi se fokusirali samo na ono što ih čeka protiv Kostarike, Švajcarske i Brazila. U slobodno vreme naši igrači moći će da se opuste u savremenom spa-centru sa bazenom, saunom i džakuzijem ili da se osunčaju na otvorenom. Takmičarski duh moći će da iskažu ne samo na travnatom terenu već i na zelenoj čoji jer deo namenjen zabavi poseduje sto za bilijar.

400 metara udaljen hotel od obale Baltičkog mora

BEZ SELIDBE

Ono što je dobro u vezi sa hotelom je i njegova udaljenost od aerodroma od oko 40 kilometara, pa osim dugih avionskih putovanja neće imati druga maltretiranja. Naime, fudbaleri Srbije će iz Svetlogorska odlaziti na duele protiv Kostarike u Samari 17. juna i protiv Brazila 27. juna, a onda se vraćati u svoju bazu. Protiv Švajcarske, možda i najvažniji meč u grupi E odigraće baš u Kalinjingradu 22. juna.

Hotel u kom će biti smešteni reprezentativci Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading