Radonjić obeležio Super ligu Srbije u aprilu i maju

Autor:

Sport

25.05.2018

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić izabran je za najboljeg igrača Super lige Srbije u aprilu i maju.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Nemana Radonjić

Radonjić je, u tradicionalnoj anketi Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost i emisije Total Soccer, dobio 58 bodova.

Fudbaler koji se našao i na spisku selektora Mladena Krstajića za Svetsko prvenstvo obeležio je april i maj sjajnim partijama i dao je ogroman doprinos stopostotnom učinku novog šampiona u plej-ofu Super lige Srbije.


On je najpre zablistao u "večitom" derbiju kada je lepim golom otvorio vrata ključnoj pobedi u borbi za titulu. Golgetersku seriju nastavio je na utakmicama protiv Čukaričkog, Spartaka, Vojvodine i Voždovca, što znači da je svih pet golova ove sezone postigao u trećem krugu šampionata.

Radonjić je osvojio duplo više poena od svog klupskog kolege Aleksandra Pešića, koji je u anketi zauzeo drugo mesto sa 27 bodova.


Treće mesto pripalo je Siniši Babiću iz niškog Radničkog (25 bodova), a među najboljih pet našao se i Partizanov tandem Danilo Pantić (15) i Đorđe Ivanović (12).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading