Selektor Hrvatske se ne plaši Argentinaca, ali zato upozorava na Nigerijce!

Autor:

Sport

26.05.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić izjavio je da će meč protiv Nigerije biti najteži za njegovu ekipu u grupnoj fazi Svetskog prvenstva, a protiv Argentine najlakši.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dalić će predvoditi Hrvate na SP

- Prva utakmica protiv Nigerije biće ključ naše grupe. Igramo protiv afričke reprezentacije koja nije onakva kakve su pre bile afričke reprezentacije. Nigerijci imaju nemačkog selektora koji je promenio način i stil igre i koji je u sastav uveo dosta mladih, gladnih i ambicioznih reprezentativaca. To je prednost Nigerije i zato ćemo protiv nje igrati najtežu utakmicu - rekao je Dalić.

Hrvatska će na Svetskom prvenstvu igrati u Grupi D sa Nigerijom, Argentinom i Islandom. SP u Rusiji počinje 14. juna, a trajaće do 15. jula.

- Za mene će utakmica protiv Argentine biti najlakša utakmica u grupi. Igramo protiv favorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Ekipa koja u ekipi ima Lionela Mesija može da napravi čudo. Biće to sjajna utakmica dve reprezentacije koje gaje dobar fudbal. Protiv Argentinaca nemamo šta da izgubimo, Argentina je veliki motiv za nas - rekao je Dalić.

On je istakao da veruje da će njegov tim biti bolji od Islanda.

- Island je u kvalifikacijama bio ispred nas, pa imamo priliku da mu se osvetimo za doživljeni poraz koji nas je usmerio prema baražu - rekao je Dalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading