Bjeković: UEFA i FIFA da reaguju na Šaćirijevu provokaciju, da nam to ne odvlači pažnju

Autor:

Sport

26.05.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković istakao je da UEFA i FIFA moraju da sankcionišu ponašanje reprezentativca Švajcarske Đerdana Šaćirija.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Bjeković

Za reprezentaciju Švajcarske igra nekoliko fudbalera koji su rođeni u južnoj srpskoj pokrajini, a jedan od njih je i Šaćiri.

Fudbaler Stouka je tri nedelje pre početka Mundijala, na kojem će Švajcarci igrati protiv Srbije u grupnoj fazi, krenuo sa provokacijama.

Šačiri je na svom Instagram profilu postavio fotografiju kopački u kojima će igrati na šampionatu u Rusiji. Na levoj košački je zastava Švajcarske, a na desnoj lažne države Kosovo.

- FSS će reagovati na ovu provokaciju, a isto moraju da urade UEFA i FIFA, jer je to direktno mešanje politike u sport. Ova tema će biti na dnevnom redu na našim sastancima. Ipak, to ne treba da nas iritira i odvlači pažnju - rekao je Nenad Bjeković za portal Maxbetsport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading