Egipćani tvrde da Salah ide na SP, Klop nije u to siguran

Autor:

Sport

27.05.2018

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač Liverpula Mohamed Salah trebalo bi da se oporavi do početka Svetskog prvestva u Rusiji, saopštio je Fudbalski savez Egipta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Salah u suzama napušta meč sa Realom

Salah se povredio u finalu Lige šampiona protiv Reala posle duela sa kapitenom Madriđana Serhiom Ramosom. On je u suzama napustio meč u 31. minutu.

U saopštenju FS Egipta (EFA) navodi se da je Salah povredio ligamente ramena i da veruju da će uspeti da se oporavi do starta Mundijala.


Međutim, menadžer Liverpula Jirgen Klop tvrdi da je Salah ozbiljnije povređen.

- To je bio veliki momenat u meču. Znam da ako kažem nešto tako posle meča, da ću zvučati kao loš gubitnik, ali je za mene to bio pregrub start i izgledalo je kao rvački zahvat. Veoma loše za Moa, za nas, za Egipat. Ne znam šta bi bilo da je nastavio da igra, niko to ne može da zna. Nismo pobedili u finalu, izgubili smo veoma bitnog igrača, a Egipta je možda ostao bez člana reprezentacije za Svetsko prvenstvo. Nadam se da nije tako. Ono što je do sada rekla medicinska ekipa... Nije delovalo dobro. U pitanju je ključna kost ili čitavo rame - istakao je Klop.

SP počinje 14. juna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading