(VIDEO) PRLJAVI RAMOS: Smejao se povredi Salaha, a onda laktom udario golmana Liverpula!

Autor:

Sport

27.05.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Reala Serhio Ramos našao se na meti kritika zato što je u finalu Lige šampiona povredio najboljeg igrača Liverpula Mohameda Salaha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramos je prošao bez kartona na utakmici sa Liverpulom

Egipatski as povredio je rame u duelu sa Ramosom, koji je oborio Salaha na zemlju. Egipćanin je pokušao da nastavi meč, ali je u suzama napustio teren. Još nije poznato da li će Salah da nastupi na SP u Rusiji.

Navijači Liverpula su ogorčeni ponašanjem Ramosa, a na društvenim mrežama pojavio se video snimak kada Salah u suzama napušta teren, dok kapiten Reala ćaska sa pomoćnim sudijom i smeje se.

Ramos je u drugom poluvremenu udario laktom u glavu golmana Liverpula Lorisa Karijusa, koji je potom bio glavni krivac za poraz svog tima.

Ramos je u obe situacije prošao bez opomene, a nije dobio ni žuti karton. On se oglasio na društvenim mrežama i poslao je poruku podrške Salahu.

Real je na kraju slavio sa 3:1, a navijači Liverpula tvrde da je Ramos glavni krivac pošto je osakatio najboljeg igrača Redsa Mohameda Salaha, a potom i dekocentrisao golmana engleskog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading