Murinjo poslao prvu ponudu za Sergeja

Autor:

Sport

27.05.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Mančester junajteda poslali su Laciju prvu ponudu Laciju za srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
SMS je zvezda prelaznog roka

Italijanski mediji navode da ponuda iznosi 110 miliona evra, plus bunusi. Međutim, ova ponuda ne zadovoljava "apetite" Lacija i prvog čoveka rimskog kluba Klaudija Lotita.

On navodno traži 150 miliona za srpskog fudbalera.

Popularni "SMS" odigrao je sjajnu sezonu u rimskom klubu, a mogao bi da bude zvezda letnjeg prelaznog roka. Interesovanje za Milinković-Savića pokazali su i PSŽ, Juventus, Real, Mančester siti...

Direktor Juventusa Bepe Marota potvrdio je da je Srbin interesantan torinskom klubu, ali je istakao da je Sergej u ovom trenutku preskup za "crno-bele".

Italijanski mediji navode da menadžer Junajteda Žoze Murinjo želi da iskoristi prijateljstvo sa menadžerom srpskog fudbalera Matejom Kežmanom, koji može da ubedi Lotita da sklope sporazum povoljan za obe strane.

Međutim, poznato je da je Lotito težak u pregovorima, što može da predstavlja problem. Lotito očekuje da ova ponuda Junajteda natera čelnike Real-a i PSŽ-a da se uključe u borbu za srpskog fudbalera i da na kraju Lacio dobije očekivano obeštećenje od 150 miliona evra. 

Milinković-Savić (23) je član Lacija od 2015. godine, a pre toga je igrao za Genk i Vojvodinu. On je za italijanski klub odigrao 122 utakmice i postigao 25 golova. Ove sezone postigao je 15 golova na 48 mečeva.

Sergej će se uskoro priključiti selekciji Srbije na pripremama za SP u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading