JOKAN: Premijer liga najbolja, Mitrović imao veliki uticaj

Autor:

Sport

27.05.2018

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović ocenio je da je Premijer liga najjača liga sveta, te da je njegov klub zaslužio da u njoj zaigra.

Slaviša Jokanović

Tim Slaviše Jokanovića je na "Vembliju" savladao Aston Vilu sa 1:0 i tako se posle četiri godine vratio u elitni rang engleskog fudbala.

- Znam šta nas čeka. Premijer liga je najbolje i najkompetitivnije takmičenje na svetu. Moramo da budemo pametni i pokažemo ambiciju dostojnu tima koji se u njoj takmiči - kazao je srpski stručnjak i nastavio:

- Vrlo sam zadovoljan onim što sam postigao sa Fulamom. Prve godine se nismo borili za promociju, druge smo gradili tim, a prošle smo propustili šansu. Ova sezona nije počela dobro, ali u januaru smo doveli tri bitna igrača, koja su nam pomogla da se probijemo. Mitrović je imao veliki uticaj na našu igru i rezultate, ali isto tako i Met Target... Zaslužili smo ovo posle svega kroz šta smo prošli proteklih godina. Pokazali smo i kvalitet i želju.

Jokanović je još jednom ostvario veliki uspeh u karijeri, pošto je 2015. godine u Premijer ligu uveo Votford, ali je potom ostao bez posla u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading