OSVETIĆEMO SE PROVOKATORU ŠAĆIRIJU

Autor:

Sport

28.05.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" poleću prema Rusiji! Fudbalska reprezentacija Srbije okupiće se danas u Kući fudbala i započeti pripreme za Svetsko prvenstvo. Izabranici selektora Mladena Krstajića radiće u Staroj Pazovi, a od 3. do 9. juna sele se u Austriju, gde im predstoje provere protiv Čilea i Bolivije. Te selekcije simuliraće prvi susret 17. juna protiv Kostarike koji će, uz onaj sa Švajcarskom pet dana kasnije, verovatno biti presudan za prolaz u drugu fazu i pre duela sa Brazilom (27. jun).

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
ŽELE VIŠE OD UČEŠĆA NA MUNDIJALU: Tošić i Matić

SRAMOTA ŠVAJCARACA

Iako to ne bi trebalo da ih dotiče, Dušku Tošiću nije promakla provokacija Švajcarca albanskog porekla Đerdana Šaćirija, koji je najavio da će na kopačkama imati zastavu lažne države Kosovo. Međutim, iskusni defanzivac ističe da ih to neće uzdrmati i da njih zanima samo fudbal.

- To što oni rade je njihova stvar, njihova sramota. Mi ćemo odgovoriti sportski i na terenu im pokazati ko je bolji. Naravno, ako Šaćiri nastavi da provocira i bude prgav, pa znamo i mi da budemo prgavi - rekao je Tošić za Srpski telegraf.

Jedan od standardnijih defanzivaca "orlova", koji se nada da će biti na konačnom spisku od 23 igrača, sa nestrpljenjem očekuje današnje okupljanje.

 

?????❤️

A post shared by XS (@shaqirixherdan) on May 23, 2018 at 10:29am PDT

DOBRA ATMOSFERA

- Jedva čekam da počnu pripreme. Sezona je bila naporna, najvažnije je da ostanemo zdravi. Važan faktor je atmosfera u timu, da se mi reprezentativci držimo zajedno. Plasman na Mundijal je ogroman rezultat, ali to ne bi trebalo da nas zadovolji. Imamo kvalitet i iskustvo da tamo odigramo punom snagom. Nismo došli na odmor, već da pobeđujemo. Molimo i navijače da nas podrže - dodao je Tošić, koji je slobodno vreme u Beogradu iskoristio da u društvu Nemanje Matića odgleda finale Lige šampiona na događaju koji je upriličio "Hajneken".

Raspored mečeva Srbije na SP

Grupa E

17. jun (Samara) Srbija - Kostarika 14.00

22. jun (Kalinjingrad)  Srbija - Švajcarska 20.00

27. jun (Moskva) Srbija - Rusija 20.00

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading