TUHELOVI PROBLEMI: Da li će ovom odlukom naljutiti Nejmara?

Autor:

Sport

27.05.2018

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da će novi trener PSŽ-a Tomas Tuhel dobro prodrmati klub, a ono što sledi, kako piše "Parizijen" bi moglo dodatno da podgreje situaciju.

RepublikaFoto: instagram.com/danialves23
Nejmar i Dani Alves

Naime, Nemac želi da se oslobodi povređenog Danija Alveša, smatra da je najbolje da napusti klub jer neće biti standardan i plaši se da bi mogao da pokvari atmosferu u svlačionici.

Problem je Nejmar, Alveš mu je, uz Tijaga Silvu najbolji prijatelj, pitanje je kako bi to prihvatio.

Drugi problem je Bufon.


Iako je sve dogovoreno, on još neće objaviti odluku, makar ne do početka prelaznog roka, navodno još razmišlja.

Ali, prema izvorima iz Italije, Silvano Martina je sve dogovorio.

To je razbesnelo Areolu i njegovog menadžera Rajolu, naime, iako je Bufon rekao da je spreman da sedi na klupi, teško je zamisliti tu situaciju, nije želeo da sedi na klupi u Juventusu, a sedeće u Parizu, iako za ogroman novac.


Sada Areola ne želi da produži ugovor jer misli da će Tuhel favorizovati Bufona, uostalom, Nemac se već javno zapitao koji normalan čovek ne bi želeo da ima u timu najboljeg golmana svih vremena.

Da li je ovo tek početak problema?

Ono što francuski mediji navode je da su pozicije Nemca mnogo jače, da ga je dovela lično vladajuća porodica Al-Tani i da ima odrešene ruke da zavede red u ekipi, kao i da on to po svaku cenu namerava da učini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading