LIGA EVROPE: Partizan i pakao četvrtog kola kvalifikacija

Autor:

Sport

28.05.2018

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropski put Partizana neće biti lak. Crno-beli će biti povlašćeni u tri kola kvalifikacija za Ligu Evrope, dok ih u četvrtom očekuju više nego jaki rivali.

RepublikaFoto: Starsport

Čini se da je nikad teže stići do grupne faze Lige Evrope.

Prvo kolo kvalifikacija je na programu 12/19. jula, igraće ga ukupno 94 ekipe, a Partizan se nalazi pri vrhu liste nosilaca (njih 47), na četvrtom mestu. Od potencijalnih protivnika tu su Ujpešt, Honved, kao i Široki Brijeg (hrvatski klub u BiH), kao i dva albanska predstavnika (Laci, Partizani).

Drugo kvalifikaciono kolo se igra 26. jula i 2. avgusta, Partizan je povlašćen, a moga bi da igra sa Rendžersom, Abardinom, AIK-om, Anortozisom, Kairatom...

Treće kolo kvalifikacija se igra 09/16. avgusta, nastupaće ukupno 52 ekipe, a Partizan zauzima 18. mesto među 26 nosilaca. Tu su Brondbi (Danska), Slovan Bratislava (Slovačka), Vardar (Makedonija), Beitar Jerusalim (Izrael) i Univerzitatea Krajova (Rumunija).

Partizan u četvrtom kolu nije nosilac, a ovo su potencijalni rivali: Makabi, Kopenhagen,  Sevilja, Bešiktaš, Sparta Prag...

Crno-bele čeka paklen put do Lige Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading