POKAZAO SE: Može li Mažić da sudi finale Svetsko prvenstva?

Autor:

Sport

28.05.2018

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milorad Mažić i njegov tim dugo će pamtiti finale Lige šampiona. Naš sudija odradio je sjajan posao u meču Reala i Liverpula (3:1). Arbitar iz Vrbasa sudio je za 10, a posle sjajnog izdanja logično je i da apetiti porastu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Može li Milorad Mažić da sudi finale Svetskog prvenstva?

- Nema tu nikakvog pravila ni prognoze. Ako je neko sudio finale Lige šampiona, da će ili neće suditi i finale Mundijala. Mažića preporučuje to što je iskusan internacionalni sudija, u odličnoj je formi i bez greške je delio pravdu na velikim utakmicama. Na neki način u prilog bi moglo da mu ide i to što su njegove kolege u Ligi šampiona pravile velike greške, dok se on istakao - smatra bivši sudija Raka Đurović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je u razgovoru za "Informer" dodao i da druge zemlje lobiraju za svoj arbitre.

- Drugi kontinentalni savezi tražiće da njihove sudije budu delegirane za finale. Na poslednja dva svetska prvenstva sudili su Evropljani. Južnoamerikanci će sigurno lobirati za nekog svog. Ipak, ovo je za Mažića idealna prilika. Za slučaj da ne bude sudio finale, očekujem da hoće polufinale, što bi, takođe, bio veliki uspeh - zaključio je Đurović.

Neki idu toliko daleko da veruju da Mažića mogu da zaustave samo "orlovi! Ako se naša selekcija plasira u finale Svetskog prvenstva, jasno je da arbitar iz Vrbasa neće moći da deli pravdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading