KARADŽIĆ: Da napravimo rezultat koji nismo do sada

Autor:

Sport

28.05.2018

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nada se da će "orlovi" na Svetskom prvenstvu u Rusiji napraviti najbolji rezultat do sada

RepublikaFoto: ST/K. KOSTIĆ
Tomislav Karadžic u društvu Ilije Petkovića

- Momci mogu malo da relaksiraju nekoliko dana, a onda ih čekaju dve prijateljske utakmice koje će dosta reći. Idemo u dobroj atmosferi da napravimo rezultat koji nismo do sada. Bio sam sa momcima nekoliko sati i čini mi se da sve puca od optimizma. Ne treba ni previše biti optimista, ali idemo spremni na Svetsko prvenstvo - kazao je Karadžić. 

Branislav Ivanović je dobio slobodno popodne prvog dana priprema za Mundijal.

- Bane je bio tu ceo dan, sve je u redu, nema problema.

Oduševljen je Karadžić atmosferom u reprezentaciji, a o rezultatu Srbije u Rusiji kaže:

- Atmosfera je sjana. Za nas bi dobar rezultat bio da prođemo prvi krug. Opšta je podrška što je dobro za fudbal i planovi za infrastrukturne objekte koje su fudbalu potrebne. 

Nije želeo mnogo da upoređuje ovaj i tim od pre osam godina. 

- Teško mi je da upoređujem igrački kvalitet, ali ono vidim i što je opšte mišljenj,e je da je Ksrtajić pozvao sve što je najspremnije i sposobnije i mislim da selektor nije napravio nijednu grešku. Sam tim će u prijateljskim mečevima pokazati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading