Sremski rasadnik talenata daje fudbalere Partizanu i Čelsiju!

Autor: S. T.

Sport

29.05.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa tradicija u Rumi nastavljena je i ovog proleća. Memorijalni turnir za mlađe kategorije "Zoran Žugić Žuga" održan je početkom aprila na stadionu GFK Sloven i još jednom dao nekim novim klincima jasan smer kojim bi trebalo da nastave ukoliko žele da jednog dana zaigraju na velikoj sceni.

RepublikaFoto: Promo foto
TRADICIJA: Turnir Zoran Žugić Žuga

Jedan od bisera koji je otkriven na turniru u organizaciji sportskog kluba Ruma bio je i Danilo Pantić, vezista, koji je preko Partizana stigao do Čelsija, a sada ponovo brani boje crno-belih. Pantićev bivši trener Petar Stolić je glavni organizator turnira koji nosi ime po kolegi koji je preminuo pre sedam godina. Sam Danilo često je isticao koliko mu znači rodni grad i savet trenera Stolića.

- Sećam se treninga kod Petra Stolića na gradskom stadionu. Brzo smo našli zajednički jezik i dalje je sve išlo svojim tokom. I danas, često dolazim do trenera u Rumu. Uvek imamo o čemu da razgovaramo i da primim savet od njega - rekao je Pantić.

RepublikaFoto: instagram.com/fkpartizan
Danilo Pantić

Njegov naslednik možda iznikne na nekom od narednih turnira. Danilo ima i jedan san koji se tiče fudbala u gradu u Sremu, ko zna, možda mu se jednog dana i ostvari.

- Eh, kada bi moja Ruma mogla da se takmiči u Superligi - dodao je Pantić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading