Tužba protiv Ramosa zbog Salaha: Cifra od koje će vam se zavrteti u glavi

Autor:

Sport

28.05.2018

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su preneli brojni svetski mediji, egipatski advokat Basem Vahba sprema tužbu protiv Serhija Ramosa kojom želi da dobije milijardu evra odštete u ime nacije za pretrpljen duševni bol zbog povrede najboljeg fudbalera te zemlje, Mohameda Salaha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah i Serhio Ramos

Navodno, Basem Vahba podneće tužbu u kojoj će zatražiti od suda da naloži Serhiju Ramosu da plati milijardu evra na ime odštete za "fizički i psihički bol koji je pretrpeo Mohamed Salah i narod Egipta".

Sve je počelo od onlajn peticije koju ljudi potpisuju celog dana, a priča sa peticijom dobila je i ovaj neobičan nastavak.

Gostujući na egipatskoj televiziji "Sada el balad", Vahba je navodno iskazao nameru da podnese tužbu.

Dobre vesti koje je saopštio Fudbalski savez Egipta, iz koga poručuju da će Salah verovatno ipak zaigrati u Rusiji, nisu utišale besne povike na Ramosa.

- Ramos je namerno povredio Salaha i zbog svojih postupaka mora da bude kažnjen. Tražićemo kompenzaciju. Mogli bismo da dobijemo milijardu evra - naveo je u svom gostovanju na televiziji Vahba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading