TRAŽI POŠTOVANJE: Ronaldov prijatelj otkrio zašto je Portugalac nezadovoljan u Realu

Autor:

Sport

29.05.2018

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski novinar Nuno Gomeš, koji je blizak prijatelj Kristijana Ronalda, priznao je da je Portugalac nezadovoljan u madridskom klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo je nedavno sa Realom osvojio LŠ

Nuno Gomeš je prema nekim informacijama i porpartol zvezde Reala.

Španski mediji tvrdi da su Gomešove reči ili tekstove najčešće i stavovi zvezde Reala. Njegove reči u trenutku kada se govori o mogućem Ronaldovom odlasku iz Madrida, su veoma važne.

Gomeš je u razgovoru za jednu španski televiziju rekao da je Ronaldo nezadovoljan statusom u klubu, odnosno neispunjenim obećanjem da će njegov ugovor biti obnovljen i poboljšan. 

- Mislim da neće otići, ali dobio je obećanja oko novog ugovora, vreme prolazi, a ništa se ne događa. Ronaldo je razočaran, oseća da se njegov doprinos ne ceni dovoljno, kao što se ceni ono što su Ćavi, Inijesta i Mesi uradili za Barselonu - kazao je Gomeš. 

On tvrdi da je Ronaldo u lošim odnosima sa prvim čovekom Florentinom Perezom.

- Kristijano je dobio obećanje da će dobiti novi ugovor, finansijski bolji, ali i kao znak da Real vidi koliko je važan. Nekoliko puta je dobijao odgovor da nije još vreme za to. Sezona je gotova, a ništa se nije dogodilo - objasnio je Gomeš.

On tvrdi da samo dva kluba mogu da ispune Ronaldove želje.

- Još je rano da se priča o tome, a Real je idealna sredina za Kristijana. PSŽ sanja da ga dovede, a on u PSŽ moće da ode zbog novca. Drugi klub je Mančester junajted, jer on voli taj klub. Međutim, on želi da ostane u Realu, ali traži poštovanje kakvo zaslužuje - kazao je Gomeš.

Pojedini mediji objavili su u ponedeljak da Ronaldov agent Žorž Mendeš već pregovara sa PSŽ-om oko transfera veka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading