KAPITEN VOŠE NA MARAKANI: Zvezda dobila prvo pojačanje!

Autor: Katarina Kostić

Sport

29.05.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Vojvodine Dušan Jovančić potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom, potvrdio je sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

RepublikaFoto: Starsport
Jovančić nastavlja karijeru u Zvezdi

Jovaičić je kao što je i ranije najavljeno potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom uz mogućnost produženja na još jednu sezonu.

Finansijski detalji nisu poznati. On bi u Zvezdi trebalo da zarađuje 120.000 evra godišnje. Jovančić bi trebalo da zameni Mičela Donalda, koji je nedavno napustio klub. 

 Jovančić dolazi kao slobodan igrač u Zvezdu pošto mu je po završetku sezone istakao ugovor sa Vojvodinom.

- Doveli smo fudbalera u kojeg imamo mnogo poverenja. Ovaj ugovor je potpisan na veliko i obostrano zadovoljstvo, i na ovaj način i za nas je počeo prelazni rok - rekao je Mrkela.

Jovančić je rođen 1990. godine. On igra na sredini terena, a ove sezone nastupio je na 37 mečeva za ekipu Vojvodine. Postigao je tri gola, a zabeležio je i pet asistencija.

Jovančić je ove sezone jedan od najboljih igrača Vojvodine, a pre Novosađana nastupao je za Zemun i Borac. On je odbio unosniju ponudu Ferencvaroša kako bi ispunio dečački san da zaigra na Marakani.

Jovančić stiže u Zvezdi po želji trenera crveno-belih Vladana Milojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading