Partizan dovodi još četiri igrača, u igri i stranci

Autor:

Sport

30.05.2018

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Đukić ostaje trener Partizana, a sada je vreme za pravljenje tima. Jasno je da će biti dosta promena. A tim iz Humske najavio je još četiri pojačanja (uz Nemanju Nikolića).

RepublikaFoto: Starsport

Biće odlazaka, a jasno je da su crno-belima neophodni centralni defanzivac, desni bek, krilni napadač i golgeter, a za poslednje dve pozicije traže se opcije u inostranstvu.

RepublikaFoto: Starsport

- Radimo uveliko na reorganizaciji ekipe, počeli smo još pre nekoliko meseci da se bavimo time i sada ulazimo u fazu realizacije nekih želja, koje su prioritetne u Partizanu. Počeli smo angažovanjem Nemanje Nikolića, ali nećemo tu da stanemo. Naravno, prelazni rok je “živo dešavanje”, nekada neke stvari jednostavno ne možete da predvidite, no, potrudićemo se da pojačamo tim za narednu sezonu. Svetsko prvenstvo će sigurno malo usporiti procese na tržištu, ali neke pregovore smo već započeli i verujem da nas SP neće mnogo zakačiti - rekao je sportski direktor Ivica Iliev za beogradske medije. 

Pred Partizanom je vruće leto, ali je bar rešeno pitanje trenera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading