ĆAVI: Barsa se uspavala

Autor:

Sport

31.05.2018

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Barselone i ikona tog tima Ćavi Enrandez kaže da je katalonski klub u priličnom problemu jer i pored titule u Primeri po njegovom mišljenju Real je tim koji ima pobedničku krv.

RepublikaFoto: instagram.com/xavihernandezoficial
Ćavi Ernandez

Real Madrid je pobedom protiv Liverpula osvojio treću titulu u Ligi šampiona uzastopno, a Barselona je ostala u četvrtini finala istog takmičenja. Barsa jeste osvojila Primeru i Kup kralja, ali to po Ćaviju nije dovoljno. 

- Real ima pobednički gen dok je Barsleona zaspala. Godinama su dominantni u dovođenju novih igrača i to je sada došlo na naplatu. Deluje mi da je Barselona zaspala i dok osvaja titule u Španiji neko drugi osvaja Evropu i Ligu šampiona - kaže Ćavi koji međutim dodaje da je Real imao i dosta sreće.

- Realu se sve otvaralo. Nejmar se povredio kada su igrali protiv PSŽ, Roben i Boateng nisu igrali za Bajern zbog povreda, tu su bile i sudije. Najvažniji igrač Liverpula je bio povređen, a takođe su im na ruku išle i greške golmana, Kariusa i Urliha- kaže Ćavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading