LA Galaksiju ne pomažu ni Ibrahimovićevi golovi

Autor:

Sport

31.05.2018

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Los Anđeles Galaksija poraženi su na svom terenu od Dalasa 3:2 u okviru MLS lige. Pobede su ostvarili Filadelfija i Solt Lejk dok su remizirali Nju Ingland i Atlanta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Golovima Holingsheda i Kristijana Kolmana Dalas je poveo protiv Galaksija u prvom poluvremenu sa 2:0. Na 3:0 je povećao Ekvadorac Karlos Guezo, da bi samo tri minuta kasnije u 69. minutu Zlatan Ibrahimović smanjio na 3:1. Dalas je u 80. minutu ostao bez jednog igrača kada je isključen Kolman, a Los Anđeles je imao snage za još samo jedan gol i to preko Zlatana koji je konačan rezultat postavio u sedmom minutu nadoknade. 

Real Solt Lejk je bio bolji od Hjuston Dinama 2:1 golovima Bekermana i Silve, dok je Čikago Fajer poražen od Filadelfije 3:1. Jedini gol za tim Veljka Paunovića postigao je Alan Gordon, a za Union su pogađali Dočkal, Burk i Ilson.

Nju Ingland i Atlanta su igrali 1:1. Atlanta je vodila od 22. minutu golom Martineza dok je Burnburi pred kraj izjednačio sa bele tačke. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading