VULETIĆ OBJASNIO: Đukić nema klauzulu u ugovoru

Autor:

Sport

31.05.2018

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko dođe do raskida saradnje između Partizana i Moroslava Đukića, klub bi bio u obavezi da mu isplati plate i bonuse za narednu sezonu, ali ništa više od toga, tvrdi potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Već mesecima se spekuliše o navodnoj klauzuli u ugovoru trenera Partizana od 600.000 evra u slučaju da dobije otkaz.

Miroslav Đukić je to demantovao, ali je generalni direktor Miloš Vazura ipak potvrdio da postoji odšteta koja mora da se isplati u slučaju otkaza. O čemu se tačno radi za Telegraf je objasnio Vladimir Vuletić. 

- Nekoliko puta se klub, pa i sam Miroslav Đukić, oglašavao na tu temu i neverovatno je da se ona iznova i iznova pokreće, a odgovor je uvek isti: ne postoji nikakva klauzula u ugovoru trenera, usled koje bi Partizan morao da plaća nekakvu odštetu  - kazao je  potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Čelnik crno-belih napominje da Đukić ima validan ugovor, sa jasno preciziranim stavkama, ali da je klauzula čista fikcija.

-  Trener ima ugovor još godinu dana, sa jasno definisanom zaradom. Da je došlo do razlaza na njegovu štetu, mi bismo bili u obavezi da isplatimo plate i bonuse za taj period i ništa preko toga. Kada se sve izračuna, to je otprilike cifra kojom se barata u medijima, ali to nije nikakva klauzula. Možda bismo se čak obostrano dogovorili da cifra bude manja, što nije redak slučaj kada dođe do prekida saradnje. Možda bi trener brzo našao novi posao i onda bi isplata bila prekinuta. I sve je u domenu "možda", jer se ništa nije ni desilo... - poručio je Vuletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading