Mijatović: Srbija uz čudo može do polufinala na SP!

Autor:

Sport

31.05.2018

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije može i mora u drugi krug Mundijala, smatra legendarni Predrag Mijatović! Bivši as Reala iz Madrida ističe da je najveća šansa "orlova" u Rusiji fenomenalan odnos selektora Mladena Krstajića sa igračima, koji bi mogao da bude ključna stavka.

RepublikaFoto: Starsport
Mijatović: Plasman na SP je sam po sebi veliki uspeh

- Plasman na Svetsko prvenstvo je veliki uspeh. Pogotovo što Srbije nije bilo dugo na velikim takmičenjima. Sada ne treba praviti euforiju. Krstajić je postao selektor karambolom, ali znam da ima fenomenalan odnos s igračima. Cilj bi mogao da bude osmina finala, sve preko je neverovatan uspeh. Može da se desi da nas sve iznenade, pa da dođu do četvrtfinala, polufinala. Ali najbitnije je da se prođe grupa - rekao je Mijatović gostujući na TV Prva.

Mijat: Krstajić je karambolom postao selektor, ali ima fenomenalan odnos s igračima

On je dodao da je timski duh nešto što novac ne može da kupi na takmičenjima kao što je Mundijal.

- Atmosfera se ne diže novcem. To je osećaj drugarstva, neka pozitivna energija koju mora da donese najpre selektor. Da opusti igrače posle napornih sezona i da ih spremi za te tri utakmice.

Mijatović je istakao da bi voleo da se Španija vrati na planetarni tron.

- Favoriti su uvek isti - Nemačka, Argentina, Brazil, Španija, Francuska. Ja bih voleo da vidim finale Španija - Francuska. I, naravno, da Španci budu prvaci sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading