SIMPATIČNI DEKA ŽIVI ZA FUDBAL: Najstariji volonter na SP ima čak 80 godina!

Autor:

Sport

01.06.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolaj Stepin će na Mundijalu u Rusiji biti ubedljivo najstariji volonter.

RepublikaFoto: Printscreen
Ljubav prema fudbalu ne popušta ni na početku devete decenije

Ovaj simpatični deka ima 80 godina, ali mu to ne predstavlja problem da pomaže u organizaciji najvećeg sportskog događaja na planeti, odmah posle Olimpijskih igara.

Nikolaj: Stalno ću biti nasmejan i napraviću sjajnu atmosferu za sve navijače

- Čim sam video oglas u novinama da se traže volonteri stariji od 55 i mlađi od 80 godina, odmah sam pomislio da sam ja taj. U karakteru mi je da pomažem ljudima. Kada je objavljen spisak volontera, ispostavilo se da sam baš ja najstariji - rekao je Nikolaj za Sputnjik.

Ovo mu inače neće biti prvo iskustvo kao volontera na nekom sportskom takmičenju, jer je 2013. učestvovao u organizaciji Univerzijade u Kazanju. Bio je volonter i na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

- Najvažnije je da volonter napravi prazničnu atmosferu navijačima koji dolaze iz svih krajeva sveta. Zato ću se truditi, stalno ću se smejati, biću veseo i slikaću se s gostima - poručio je 80-godišnji Stepin.

RepublikaFoto: Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading