SAVET LEGENDE: Vidić ima VAŽNU poruku za "orlove"!

Autor:

Sport

01.06.2018

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš proslavljeni fudbaler Nemanja Vidić je za medije iz Rusije govorio o Svetskom prvenstvu, kao i šansama naše reprezentacije.

Vidić ima poruku za "orlove".

- Važno je da igrači Srbije pokažu ujedinjenost na svakom koraku, jer samo postojanje zvezda na terenu ne mora uvek značiti i uspeh. Najvažniji je timski duh. To isto važi i za reprezentaciju Rusije - rekao je Vidić.

On je dodao da bi želeo da vidi "orlove" u finalu.

-  Želim da vidim Srbiju u finalu Svetskog prvenstva! Na Mundijalu je najvažniji timski rad i nadam se da će Srbija pokazati timski duh i zajedništvo. Prisustvo zvezda nije nikakva garancija uspeha. Isto važi i za rusku selekciju. Teško je dati bilo kakve ozbiljne prognoze, jer je više ozbiljnih kandidata za titulu. Nemačka, Brazil, Španija i Argentina su najveći favoriti, ali očekujem da se dogodi neko veliko iznenađenje. Nadam se da bi to mogla da bude Srbija. Ili barem Rusija.

Vidić je otkrio koji meč će sigurno gledati.

-  Sigurno ću gledati utakmicu Srbija-Brazil. Biće mi drago i da vidim novi Spartakov stadion, "Otkrijte arenu", jer tamo još nisam bio. Znam da je Crvena zvezda gostovala na otvaranju. Voleo bih da taj meč ispratim sa što manje stresa, da Srbija pre meča sa Brazilom reši pitanje plasmana dalje - jasan je bivši kapiten Mančester junajteda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading