VEČITI SE RAŠTRKALI OD BUDVE DO SEJŠELA!

Autor: Katarina Kostić

Sport

02.06.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budva, Bečići, Beč, Sveta gora, Antalija, Sejšeli...

RepublikaFoto: instagram.com/nenadk20
Idila: Krstičić sa porodicom

Ovo su samo neke od destinacija na koje su odjurili fudbaleri Crvene zvezde i Partizana. A zaslužili su. Večiti rivali su istovremeno prvi put prezimili u Ligi Evrope, crveno-beli su vratili titulu na Marakanu, dok se u vitrine u Humskoj opet uselio pehar namenjen osvajaču Kupa Srbije. Zato ih ništa nije omelo da s lepšim polovinama, decom, prijateljima ili jedni s drugima odjure da se okupaju i osunčaju ili vide neki novi grad do okupljanja, koja su zakazana za 10. i 11. jun.

 

 

Jedna zbraćom???

A post shared by Stevan Jovetic (@stevanjovetic) on May 30, 2018 at 5:10am PDT

 

GUŽVA U BUDVI

Kao i svake godine, Budva je tradicionalno najposećenija destinacija među fudbalerima. U prestonici crnogorskog turizma se odmaraju Saša Ilić i Nemanja Miletić iz Partizana, ali i Uroš Račić iz Crvene zvezde. Legendarnom kapitenu crno-belih društvo prave nekadašnji saigrači Stevan Jovetić i Andrija Delibašić.

RepublikaFoto: instagram.com/urosracic6
Travu zamenio peskom: Račić

Defanzivac crveno-belih Vujadin Savić tradicionalno je sa porodicom odseo u luksuznom hotelu u Bečićima. Za naslednike Andrijanu, Andreja i Mihajla veliki bazen je pravi raj, a svoj kutak za uživanje pronašli su i štoper i njegova nevenčana supruga Mirka Vasiljević.

Foto: instagram.com/savicvujadin
Ponosni otac: Vujadin Savić sa klincima

Marku Gobeljiću i Adžiću su se fudbalski putevi razišli nakon Lukinog prelaska u Anderleht, ali ih to nije sprečilo da zajedno odu u Antaliju. Njih dvojica su se u Turskoj odlučila za pravi momački život. Naravno, u granicama kojih profesionalni fudbaleri moraju da se drže.

BEČKI OKRŠAJ

Milan Borjan i Ognjen Ožegović vodili su veliku bitku na terenu, a igrom slučaja mogli su se sresti i na odmoru. Golman Zvezde je sa suprugom Snežanom kratko bio u Beču, a u glavnom gradu Austrije sa devojkom uživa i napadač Partizana.

 

 

?✌?

A post shared by die with memories,not dreams! (@ognjen_51) on May 29, 2018 at 1:01pm PDT

 

Na sasvim drugačiji odmor od svojih kolega odlučio se Branko Jovičić. Vezista aktuelnog prvaka Srbije je otišao u Grčku, gde je obišao manastire na Svetoj gori. Nedavno je na Hilandaru boravio i trener crveno-belih Vladan Milojević sa članovima svog stručnog štaba.

RepublikaFoto: instagram.com/bakula33
Našao duševni mir: Jovičić na Hilandaru

Najiskusniji fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić otišao je najdalje kako bi se odmorio. On je sa suprugom i decom skoknuo do Sejšela, gde su porodično uživali tropskom raju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading