SERGEJ U DRUGOM PLANU: Leiva igrač sezone u Laciju!

Autor:

Sport

02.06.2018

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rimski Lacio organizovao je glasanje na "Tviter" profilu za najboljeg igrača sezone, a izbor defanzivnog veziste Lukasa Leive za prvog među "lacijalima" iznenadio je sve.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leiva (desno) nadmašio sve ostale

Iako su mnogi očekivali da na prvom mestu liste najkorisnijih igrača Lacija vide našeg Sergeja Milinković-Savića, ili napadača Ćira Imobilea,  Leiva je neočekivao izbio na vrh. I to zahvaljujući fanovima Liverpula koji su masovno glasali za njihovog bivšeg igrača u anketi koju uopšte i nije organizovao njihov klub.

Iako su Imobile i Milinković-Savić po mišljenju mnogih bili veliki favoriti za osvajanje priznanja, fanovi Redsa bili su veoma organizovani, pa je Leiva došao do nagrade sa neverovatnih 71 odsto glasova. Imobile je osvojio tek 14, SMS 11, a Luis Alberto 4 odsto glasova

Brazilac se nakon ovoga i sam oglasio na društvenim mrežama i zahvalio svima koji su ga podržali i birali za igrača sezone "nebeskoplavih".

Nakon deset godina igranja u Liverpulu, Leiva je prošlog leta stigao u Lacio, ali u premijernoj sezoni nije uspeo da sa novim klubom obezbedi plasman u Ligu šampiona, iako su držali poziciju koja ih vodi u elitno takmičenje do poslednjeg kola. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading