Juventus nudi Hrvata i novac za Sergeja

Autor:

Sport

02.06.2018

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Juventus ponudiće novac i hrvatskog igrača Marka Pjacu ekipi Lacija za srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li će Sergej da promeni klub?

Juventus već nedeljama pokušava da angažuje popularnog "SMS"-a, a ovog puta će uz novac u Rim poslati i jednog igrača.

Pjaca je u Juventus stigao 2016. godine za 23 miliona evra, ali se zbog povreda i loše forme nije naigrao u torinskom klubu. On je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Šalkeu.

Srbin je odigrao sjajnu sezonu u rimskom klubu, a mogao bi da bude zvezda letnjeg prelaznog roka. Interesovanje za Milinković-Savića pokazali su i PSŽ, Mančester junajted, Real, Mančester siti...

Prvi čovek Lacija Klaudio Lotito je težak u pregovorima, a navodno očekuje da proda Srbina za čak 150 miliona evra.

Milinković-Savić (23) je član Lacija od 2015. godine, a pre toga je igrao za Genk i Vojvodinu. On je za italijanski klub odigrao 122 utakmice i postigao 25 golova. Ove sezone postigao je 15 golova na 48 mečeva.

Sergej se nalazi na pripremama selekcije Srbije za SP u Rusiji. Cena reprezentativca Srbije mogla bi još više da skoči ukoliko odigra dobar turnir na Mundijalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading