DIREKTOR ZVEZDINIH OMLADINACA - Mladenović: Idemo u LŠ!

Autor:

Sport

02.06.2018

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović istakao je da je veliki uspeh napravljen ove godine, pošto su sve selekcije crveno-belih postali šampioni.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Mladenović slavi uspehe mladjih selekcija Zvezde

Omladinci su posle velikog preokreta u večitom derbiju protiv Partizana stigli do 4:3 i šampionske titule.

- Ovo smo očekivali na samom početku, sve u svemu napravili smo takav mentalitet u ekipi da i kada se gubi, može da se pobedi. Pokazali smi karakter, onakav kakav i treba da postoji u Zvezdi. Posle 0:3 dobiti bilo koga, a pogotovo Partizan na njegovom terenu 4:3 je nešto što samo fudbal može da režira i zato ćemo u Ligu šampiona - rekao je Mladenović i dodao:

- Zaslužili smo ovo, pogotovo imajući u vidu sve vanfudbalske stvari o kojima se mnogo priča. Istina je da su se one dešavale i prethodne sezone, a ne samo ove. Ali, strpljen-spašen. Mislim da je ovo nešto što je pokazalo da ovi momci veruju u sebe i da su lepa budućnost Zvezde.

I kadeti Crvene zvezde postali su šampioni.

- Kadeti su mogli i ranije da osvoje titulu, ali momci su išli na Evropsko prvenstvo, činili su okosnicu Srbije tamo. Vratili su se, ispali iz ritma igranja subotom. Nije im zameriti, i oni su budućnost Crvene zvezde, ali na kraju su osvojili titulu i nakon današnjeg dana ne možemo ništa da zamerimo. U svim kategorijama smo šampioni i treba da budemo zadovoljni i ponosni - rekao je Mladenović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading