Nemci izneli analizu Srbije: Evo ko su žile kucavice

Autor:

Sport

03.06.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije će na Mundijalu u Rusiji igrati u grupi E sa Brazilom, Kostarikom i Švajcarskom, a prema analizi "Dojče velea", "orlovi" su glavni konkurenti za prolazak u osminu finala, naravno uz "selesao".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

U emisiji "Kick off" kao najveće vrline našeg tima navode sredinu terena, hvale Nemanju Matića, Luku Milivojevića i Sergeja Milinković Savića.

Smatra se da će "veza" doneti poletnost ekipi Mladena Krstajića, aktivirati igrače poput Dušana Tadića, za koga ističu da je iskusan, a kome će pomagati Adem Ljajić. 

Naravno, najviše očekuju od veziste Lacija. Sergeja smatraju možda i najboljim veznim igračem u Seriji A. 

- Sergej bi mogao da bude krucijalan za Srbiju, jer njegovi saigrači na sredini nemaju taj osećaj za završnicu - navodi se u analizi.

Brazilci su naravno prema proceni Nemaca ne samo favorit u našoj grupi, već i na Mundijalu. Samo navode da je Nejmarov nastup u grupnoj fazi i dalje pod znakom pitanja.

Švajcarcima daju blagu prednost nad Srbijom samo zbog iskustva, ne kvaliteta, jer smatraju da ga "orlovi" poseduju bar za nijansu više.  

- Znaju kako da se izvuku iz grupe, ali ništa više od toga. Dobri, ali ne odlični. Lihtštajnera je već u poznim godinama, Granit Džaka  ima nekoliko košmarnih sezona u Premijer ligi, Rikardo Rodrigez je utopljen u sivilo Milana, dok je Šaćiri ispao sa Stoukom u Čempionšip. I dalje je najbolji strelac reprezentacije, ali, poput ostatka ekipe, više nije na najvišem nivou - ističe Dojče vele.

Što se tiče Kostarike, potenciraju značaj golamana Kejlora Navasa, čuvara mreže Reala. S druge strane, Džoel Kembel i Brajan Ruiz donose iskustvo ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading