ŠVAJCARSKI ALBANCI PRETE "ORLOVIMA": Ratovali smo sa Srbijom, ima da grizemo i kidamo!

Autor:

Sport

05.06.2018

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski reprezentativci Švajcarske, Džerdan Šaćiri i Granit Džaka, koji su poreklom sa Kosmeta, nastavili su sa provokacijama uoči duela sa Srbijom na SP u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džaka i Šaćiri prete "orlovima"

Srbija i Švajcarska će se naći u istoj grupi na Mundijalu, a pored ove dve selekcije tu će biti i Brazil i Kostarika.

- Mnogo se priča o toj utakmici, mnogi je povezuju s politikom. To je u neku ruku normalno jer smo nekoliko mojih saigrača i ja s Kosova, i naša zemlja je bila u ratu sa Srbijom. Međutim, mene će u Rusiji zanimati samo da pobedimo, biće to za mene samo fudbalska utakmica - rekao je Šaćiri i dodao:

- Imamo jednu od najtežih grupa na prvenstvu, ali verujem da ćemo je preživeti. Posle toga sve će biti otvoreno i ko zna dokle možemo da doguramo. Neću da prognoziram koji je naš domet, ali uz malo sreće možemo da budemo najveće iznenađenje turnira.

Džaka, koji se oporavlja od povrede, najavio je da će dati sve od sebe da Švajcarska pobedi Srbiju.

- Brazil je favorit, to je svima jasno, ali ne idemo u Rusiju da bismo im prepustili bodove. Moraće da ih zarade na terenu. Srbija će biti veoma neprijatan protivnik. Ništa ne mogu da obećam, osim da ćemo igrati do granice bola! Ima da kidamo i da grizemo do pobede - tvrdi Džaka.

Srbija i Švajcarska će igrati 22. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading