AUSTRIJSKI MEDIJI HVALE KRSTAJIĆA: Srbija sa talentovanim klincima napada SP!

Sport

05.06.2018

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski mediji posvetili su dosta pažnje fudbalskoj reprezentaciji Srbije koja se priprema u ovoj zemlji za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji.

RepublikaFoto: Starsport
Krstajić na meču sa Čileom

Srbija i Austrija su bile u istoj kvalifikacionoj grupi D za plasman na SP. Srbija je osvojila prvo mesto, dok je Austrija bila četvrtak.

Srbija je u ponedeljak uveče poražena u Gracu od Čilea (0:1).

Austrijski mediji navode da je novi selektor Srbije Mladen Krstajić, koji je preuzeo "orlove" posle otkaza koji je dobio Slavoljub Muslin, odlučio da za predstojeći Mundijal odluči za mlade fudbalere.

RepublikaFoto: Printskrin

Austrijski mediji ističu da se Krstajić odlučio za mlade igrače da ne bi neko od njih prihvatio u budućnosti da zaigra za neku drugu zemlju. Navodi se primer Marka Arnautovića, koji nekada ranije nije dobio poziv FSS, već se odlučio za Austriju.

Takođe, navodi se da je Krstajić uvrstio u nacionalni tim Sergeja Milinković-Savića, koji je bio jedan od najboljih igrača na SP za omladince 2015. godine. On nije bio u reprezentaciji u vreme Muslina, a sada je zvezda prelaznog roka oko koga se otimaju brojni evropski klubovi.

Srbija će na SP igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading