MITROVIĆ: Protivnicima neće biti lako protiv nas

Autor:

Sport

05.06.2018

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović, napadač Srbije, kao i saigrači, poručuje navijačima da ne drame posle poraza od Čilea (1:0).

RepublikaFoto: ST/K. KOSTIĆ
Aleksandar Mitrović

Srbija je u pretposlednjoj proveri pred Mundijal poražena, a što ono što posebno brine je loša igra. 

- Mislim da smo dobro odigrali utakmicu. Izgubili smo, ali možemo da izvučemo pouke. Igrali smo u nekom izmešanom sastavu, isprobali neke stvari i iskoristili ovu utakmicu da vidimo nedostatke - kazao je Mitrović.

Napadač Srbije napominje da su "orlovi" igrali i sa nekoliko novih igrača, te da je možda i zbog toga izostao pozitivan rezultat.

- Ovo je prijateljska utakmica, ne treba da se drami. Bilo je i pozitivnih i negativnih stvari. Pozitivno je što je lopta dobro išla, a loše što nismo imali završni pas. Morali smo da budemo konkretniji ispred gola. Igrali smo u izmešanom sastavu, s novim igračima, pa je možda zbog toga ovakav rezultat. Falilo nam je malo mirnoće i sreće. Lopta se u nekoliko navrata odbijala i nismo uspeli da postignemo pogodak, ali isto tako mogli smo i da primimo još jedan. Izgubili smo, ali smo odigrali korektnu utakmicu.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentacija Srbije

Kao i Duško Tošić i Aleksandar Mitrović je srećniji što je poraz došao na pripremama, a ne protiv Kostarike na startu Mundijala.

- Test utakmice za ovo služe. Bolje da izgubimo sada, nego prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu. Sledeća utakmica služiće da vidimo gde možemo bolje i šta može bolje. Čile i Bolivija su slični Kostariki. Ne gledamo rivale, gledamo naše dvorište. Mi imamo naš kvalitet i sigurno da ni protivnicima neće biti lako protiv nas. Čile je u izmešanom sastavu igrao s vrlo dobrim igračima - poručio je napadač "orlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading