Piksi spušta loptu: KAKVA BI BILA KORIST DA SMO DOBILI ČILE?

Autor: Večernje novosti

Sport

06.06.2018

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi izjavio je nakon poraza od Čile u prijateljskom susretu u Gracu da nema razloga za preteranu brigu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Stojković optimista i pored poraza od Čilea

Trener kineskog Gvangdžua je naglasio da na ovakvim susretima rezultat nikad nije u prvom planu i da je reprezentacija ostvarila pobedu nad Čileancima ne bi bilo previše koristi.

– Poraz od Čilea ne bi trebalo da brine. Moj stav kao trenera je da te prijateljske utakmice služe da pokriju trening. Igrači su već mislima na Mundijalu, malo se i čuvaju, ne ulaze maksimalno u duele. I da smo pobedili, ne vidim kakvu bismo dobit imali. Naravno, treba da se napravi analiza, kao i posle druge pripremne utakmice sa Bolivijom. Najvažniji je 17. jun i meč sa Kostarikom i ja sam uveren da će se tada videti prava Srbija. “Orlovi”, pokažite se u Rusiji - rekao je Stojković za "Večernje novosti".

Naredni prijateljski susret na pripremama u Gracu Srbija igra protiv Bolivije u petak 8. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading