CVETA CRNO TRŽIŠTE: FIFA podnosi krivičnu prijavu protiv tapkaroša!

Autor:

Sport

06.06.2018

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska fudbalska federacija (FIFA) podnela je krivičnu prijavu protiv internet stranice "Viagogo" zbog neovlašćene prodaje karata za predstojeće Svetsko prvenstvo, a prijava je podneta Javnom tužilaštvu u Ženevi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Crno tržište ulaznica radi punom parom

FIFA je objavila da je u proteklim mesecima primila više od desetina žalbi navijača, koji su prijavili ovaj sajt zbog nelegalnog poslovanja i obmanjivanja.

Ovom prilikom je svetska kuća fudbala apelovala na sve navijače da ne kupuju ulaznice preko neovlašćenih portala, jer im neće biti dozvoljen ulazak na stadion čak i da se zaista dokopaju ovakvih karata.

Sajt Viagogo je prodavao ulaznice za Svetsko prvenstvo po duplo većim cenama od onih po kojima ih je Fifa prodavala. Navodno je ovaj portal prodavao karte za premijerni meč između Rusije i Saudijske Arabije počevši od 480 dolara, dok je preko zvaničnih kanala najjeftinija ulaznica stajala oko 220 dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading