Stefan Savić: SRBIJI ŽELIM SVU SREĆU, Hrvati potencijalno iznenađenje!

Autor:

Sport

06.06.2018

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Crne Gore Stefan Savić izjavio je da Hrvatska može biti iznenađenje Mundijala, dok po njegovom mišljenju Srbija ima dobre šanse da prođe grupu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Savić: Plasman Srbije na SP je za poštovanje

Mojkovčanin je u razgovoru za "Mozzartsport" dodao da bi voleo da gleda finale između Brazila i Argentine.

- Srbija je igrala dobar, takmičarski fudbal, imali su za cilj plasman, što zaista nije lako, znajući i po nama koliko je bio težak put do Svetskog prvenstva. Treba poštovati taj rezultat, želim im svu sreću! Favorit je Brazil, ali Srbija ima svoje šanse za drugo mesto. Hrvati imaju odličan i perspektivan tim, koji igra godinama zajedno na najvećem nivou. Oni mogu da naprave iznenađenje - rekao je Savić.

Defanzivac madridskog Atletika govorio je i o favoritima za osvajanje naslova svetskog prvaka.

- Brazil, pa Argentina, koja ima dobar tim, a ima i Mesija, pa će u svakom meču biti favorit. Tu je Španija, njih nikad ne treba otpisivati, oni su uvek favoriti za titulu. I, po mom mišljenju, Francuska ove godine ima odličnu ekipu. I naravno, tu su uvek Nemci koji sa svojom upornošću i kvalitetom mogu da dođu do same završnice - smatra Savić.

Mundijal u Rusiji počinje 14. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading