ADUT SRBIJE IZ SENKE - Nemanja Radonjić!

Autor:

Sport

06.06.2018

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetsko prvenstvo je sve bliže... "Orlovi" nisu portiv Čilea zablistali, ali već u subotu (18.00) imaju priliku da pokažu šta mogu. Jedan od igrača koji bi mogao da bude iznenađenje selektora Krstajića je Nemanja Radonjić.

 

RepublikaFoto: fss.rs

- Zadovoljan sam s obzirom da mi je ovo bila prva utakmica koju počinjem za A tim - rekao je Nemanja Radonjić i nastavio.

- Došao sam kao najmlađi da se dokazujem, svestan da bi još trebalo da radim. Osećao sam pritisak u uvodnih 15 minuta dok se nisam opustio. Posle toga sam uživao, a kasnije sam u svlačionici dobio pohvale saigrača da nastavim ovako.

Novinare je interesovalo da li mladi napadač Crvene zvezde vidi sebe kao tajnog aduta reprezentacije, neko ko može da eksplodira onda kada je to timu važno…
- Najmlađi sam,verovatno ću da budem džoker sa klupe. I Andrija Živković i ja. Na nama je da budemo skoncentrisani u svakom trenutku I damo svoj maksimum.

Nije tajna, nekada možda i najveća nada našeg fudbala doživeo je mnogo lepih trenutaka u poslednjih godinu dana,a nalazio se na “klackalici”…
- Ne bih želeo da se vraćam na to šta je bilo. Gledam samo napred, fokusiran sam na Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: fss.rs

Sledi nova provera, sada je rival Bolivija…

- Iskreno,ne znam nijednog njihovog igrača, ali je jasno da moramo bolje da delujemo nego protiv Čilea i da se dobro spremimo za Kostariku.
I Radonjić hvali ambijent u kome rade igrači…
- Atmosfera je sjajna. Stariji igrači su nas lepo prihvatili. Uz malo sreće, biće dobro na Svetskom prvenstvu..
Radonjić ima odlične brzinske sposobnosti, zato I pitanje, da li on i Živković mogu da uđu na teren neke mundijalske utakmice i reše je…
- Mi smo ovde da se dokazujemo, jer smo najmlađi, ali kad uđemo zadatak je da unesemo svežinu u igu. 
Na golu Kostarike je golman koji skoro da nema slabosti…
- Šta da kažem o golmanu Reala koji je uzeo tri uzastopne Lige šampiona? Fenomenalan je,ali svaki golman ima neke mane. Naravno da možemo da damo gol.
Možda šutom iz kolena, kao kada ste matirali Stojkovića, glasilo je dopunsko “pitanje” novinara…
- Može gol kao Stojketu, a još bolje bi bilo da mi lopta pređe preko noge, pa uđe.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading