Poznati detalji ugovora: EVO KOLIKO ĆE ZVEZDA PLAĆATI STOJILJKOVIĆA TOKOM POZAJMICE!

Autor:

Sport

07.06.2018

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno je jasno da će bivši reprezentativac Nikola Stojiljković u narednih 12 meseci igrati za Crvenu zvezdu kao pozajmljen fudbaler, a sada su jasni i svi detalji aranžmana sa portugalskom Bragom.

RepublikaFoto: Starsport
Stojiljković uskoro na promociji u Zvezdi

Portal "HotSport" je preneo da je pre slanja na pozajmicu u Beograd Braga produžila ugovor sa srpskim napadačem do 2021. godine, a Zvezda će za pozajmicu od godinu dana platiti 200.000 evra uz stoprocentnu platu sve do kraja juna 2019. godine.

I tu su poznati detalji, a mesečna neto primanja Stoiljkovića biće 32.000 evra i ukupno će od crveno-belih bez premija inkasirati 320.000 evra.

Ukoliko Zvezda bude uopšte želela da otkupi ugovor od Brage, moraće da iskešira 1,5 miliona evra. "HotSport" je javio i da će crveno-beli pokušati da dovede finskog napadača Temu Pukija za pola miliona evra, koji je zvanično slobodan fudbaler nakon isteka ugovora sa danskim Brondbijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading