Zapaliće se Napulj: ANĆELOTI DOVODI GOLMANA IZ REDOVA VELIKOG RIVALA!

Autor:

Sport

07.06.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener Napolija Karlo Anćeloti želi da stvori šampionski tim koji će biti kadar da donese toliko željenu titulu na sam jug Italije. U tom poduhvatu biće mu potrebna i neka velika pojačanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Anćeloti pred velikim zadatkom u Napoliju

Jedno od njih je već naciljano i u pitanju je čuvar mreže. Nakon što je postalo jasno da Španac Pepe Reina neće ostati pod Vezuvom u narednoj takmičarskoj godini, Anćeloti se brzo okrenuo traženju novog rešenja.

Uprava mu je obezbedila novac, a prvi pik je čuvar mreže Intera Samir Handanović!

Handanovič je praktično čitavu karijeru proveo u Italiji, pojačao je Udineze 2004. godine, branio je potom na pozajmicama u Trevizu, Laciju i Riminiju, da bi 2012. stigao na "Meacu".

Tokom čitave karijere nije bio u prilici da brani za tim koji se takmiči u Ligi šampiona, a u narednoj sezoni će biti deo elitnog takmičenja, bez obzira da li ostane u Interu, ili se preseli u redove Napolija.

34-godišnjeg Slovenca navodno duže vreme posmatra i Juventus, ali se čini da do realizacije ovog posla teško može da dođe, pošto je poznato da dva kluba gaje veliko rivalstvo i ne žele međusobno da se pojačavaju nekim nosiocima igre iz svojih timova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading